Winkelmandje

0

INDUSTRI╦LE MULTIMETER MET LOGFUNCTIE EN TRENDCAPTURE

Artikelcode: FLUKE289/MEE

Prijs op aanvraag
Gelieve minimum 1 te bestellen.
excl 21% btw
Nu compatibel met Fluke Connect" Mobile App
De Fluke 289 is de hoogwaardige industriŰle multimeter met logfunctie van de nieuwe generatie, ontworpen voor het oplossen van complexe problemen op het gebied van elektronica, installatie-automatisering, stroomverdeling en elektromechanische apparatuur. Doordat u gegevens kunt loggen en grafisch op het scherm kunt bekijken, kunt u problemen sneller oplossen en zo de uitvaltijd zoveel mogelijk beperken. Laat de nieuwe Fluke 289 uw systemen of processen bewaken terwijl u weg bent om andere werkzaamheden uit te voeren. Communiceer nu wireless met uw iOS- en Android-apparaten, met behulp van de nieuwe Fluke Connect Mobile App en de ir3000 FC wireless connector (wordt apart verkocht).

Voorzien van nieuwe functionaliteit

NIEUW  Nu compatibel met Fluke Connect Mobile App en alle voor Fluke FC geschikte meetinstrumenten met optionele ir3000 FC-infraroodconnector (wordt apart verkocht).
NIEUW  Laat uw team onmiddellijk zien wat u ziet, met de ShareLive"-videogespreksfunctie (Fluke Connect Mobile App en ir3000 FC wireless connector nodig).
TrendCapture geeft grafisch een gelogde gegevenssessie weer om snel te kunnen bepalen of er afwijkingen hebben plaatsgevonden.
Inzoomen op trends biedt ongekende mogelijkheden voor het bekijken en analyseren van TrendCapture-gegevens; er kan tot 14 keer worden ingezoomd.
Dankzij het selecteerbare AC-filter (afvlakkingsmodus) kan er een stabielere uitlezing worden weergegeven wanneer het ingangssignaal snel verandert of veel ruis bevat.
Instelbare drempels voor registratie en Auto Hold door een percentuele wijziging te definiŰren voor de metingen bij aanvang van een nieuwe gebeurtenis.
Groot dotmatrix-display, 1/4 VGA, tot 50.000 counts en met witte achtergrondverlichting.
Logfunctie met uitgebreid geheugen voor zelfstandige bewaking van signalen gedurende een bepaalde periode. Met de ge´ntegreerde TrendCapture-functie kunt u zonder pc een grafische weergave van vastgelegde meetwaarden bekijken. Tot maar liefst 15.000 geregistreerde gebeurtenissen opslaan.
Er kunnen meerdere logsessies worden opgeslagen voordat er naar een pc moet worden gedownload.
Twee aansluitingen voor 50-ohm-bereik met een resolutie van 1 milliohm en een bronstroom van 10 mA. Handig voor het meten van de weerstand van motorwikkelingen en het vergelijken van de verschillen daarin of voor het meten van de contactweerstand.
Laagdoorlaatfilter voor nauwkeurige gelijktijdige spannings- en frequentiemetingen bij frequentiegeregelde aandrijvingen en andere apparaten die elektrische storingen veroorzaken.
LoZ Volts. Lage ingangsimpedantie, voorkomt foutieve aflezingen door 'fantoomspanning'. Tevens aanbevolen voor het testen op af- of aanwezigheid van (net)spanning.
Interne hulpschermen voor meetfuncties. Onzeker over een functie? Ga naar die functie en druk op de 'i'-toets.
Realtime-klok voor automatische tijdsaanduiding van opgeslagen meetwaarden.
Relatieve modus voor het elimineren van de weerstand van de meetsnoeren bij het meten van laagohmige weerstanden of capaciteitswaarden.
True-RMS AC-spanning en -stroom voor nauwkeurige metingen bij niet-lineaire signalen.
Meet tot 10 A (20 A gedurende 30 seconden).
Capaciteitsbereik 100 mF.
Piekregistratie voor het registreren van transiŰnten met snelheden tot 250 ╝s.
Inclusief premium-meetsnoeren en -krokodillenklemmen.
Inclusief banaanstekkers.
Optionele magnetische hangclip voor eenvoudige bevestiging en aflezing terwijl u uw handen vrij hebt voor andere taken.
Met de optionele FlukeView Forms-software kunt u individuele meetwaarden of een reeks meetwaarden documenteren, opslaan en analyseren, en ze vervolgens omzetten in professioneel ogende documenten.
Beperkte levenslange garantie.