Winkelmandje

0

LASER-ASUITLIJNINGSINSTRUMENT - FLUKE 830

Artikelcode: FLUKE830/FL

Prijs op aanvraag
Gelieve minimum 1 te bestellen.
excl 21% btw
Het Fluke 830-laserasuitlijnsysteem is het ideale meetinstrument waarmee u roterende assen exact uitlijnt in uw installatie.

Het is bekend dat alle draaiende apparaten verkeerd uitgelijnd kunnen raken. Als u nog steeds meetlatten en meetklokken gebruikt om uw draaiende apparaten uitgelijnd te houden, kan het zijn dat u duizenden euro's per jaar kwijt bent aan reservelagers en uren aan onnodige reparatietijd en lastige ongeplande uitvaltijd. En dan hebben we het nog niet over de vele jaren kortere levensduur van uw machine.

Het Fluke 830-laserasuitlijnsysteem is gebruiksvriendelijk en geeft snelle, nauwkeurige en werkbare antwoorden waarmee u uw installatie op gang houdt. Bij laser-asuitlijning zijn gegevens mooi, maar antwoorden zijn beter.

In tegenstelling tot de waterpasmethode of meetklokken voert de Fluke 830 de complexe uitlijningsberekeningen voor u uit, zodat u de antwoorden krijgt die u nodig hebt en uw machine snel kunt uitlijnen zodat uw installatie snel aan het werk kan. Een verbeterde, gemakkelijk te begrijpen bediening zorgt ervoor dat u geen uitgebreide kennis over uitlijning nodig hebt en het unieke 'alles-in-één'-scherm met zowel de koppelresultaten als de voetcorrecties (verticaal en horizontaal) in normale taal maakt het nemen van de juiste maatregelen gemakkelijk.

Omdat uitvaltijd voor machine kostbaar is, is reproduceerbaarheid van de metingen cruciaal. De Fluke 830 gebruikt een gepatenteerd precisie-uitlijningssysteem met enkele laser dat zorgt voor nauwkeurige en reproduceerbare meetresultaten zodat u er zeker van kunt zijn dat u uitlijningsproblemen correct verhelpt.

EIGENSCHAPPEN
- Meettechnologie met enkele laser zorgt voor minder fouten door reactie met als resultaat betere gegevensnauwkeurigheid
- Intuïtieve gebruikersomgeving met hulp zodat u snel en gemakkelijk machines uitlijnt
- Kompasmeetmodus zorgt voor flexibele, betrouwbare en reproduceerbare metingen dankzij een geactiveerde elektronische inclinometer
- Dynamische controle op machinetolerantie zorgt voor continue evaluatie van uitlijningsaanpassingen zodat u weet wanneer uw machine binnen het acceptabele bereik zit
- Unieke verlengmodus maakt korte metten met grove uitlijningsfouten door de laserdetectiegrootte virtueel te vergroten
- Gegevensbescherming zorgt ervoor dat uw gegevens er zijn wanneer u ze nodig hebt met automatische opslag en herstel


Omvat:
Fluke 830-laser-uitlijningsinstrument
Lasersensor
Laserprisma
Montagebeugel (kettingtype) met 150 mm-steunen (2x)
300 mm-steunen (4x)
Microvezel-schoonmaakdoekje
Sensorkabel
Pc-kabel
USB-station
USB-stationskabel
Rolmaat
Draadloze Bluetooth®-module
Netvoedingsadapter
Handleiding en draagtas