Winkelmandje

0

MOWAY ONDERWIJSKIT

Artikelcode: R02KDE1M

Prijs op aanvraag
Gelieve minimum 1 te bestellen.
excl 21% btw
Met de Moway robots maken leerlingen kennis met de beginselen van programmeren. Dit programmeren kan op alle niveaus: van zeer basaal tot heel geavanceerd. Het programma wordt ingeladen in de robot en direct is te zien wat het resultaat van een bepaald programma is. Het programmeren vindt plaats via een eenvoudige programmeertool waar in een stroomdiagram programmaregels gegenereerd worden. De Moway Onderwijskit bestaat uit:
- 2 Moway robots
- 1 CD met instructies en software
- 2 Radiofrequentie modules
- 1 RF-USB stick
- 1 Moway koffer
- 1 Docentenhandleiding
- 1 Moway baan en obstakels

Moway world
Het programmeren van de Moway gebeurt met het programma Moway world. Hierin wordt gebruik gemaakt van een stroomschema om programmaregels te genereren. In onderstaande tutorial is goed te zien hoe je de Moway kunt programmeren.

Voorbeelden van programmeeropdrachten
Er zijn allerlei programmeeropdrachten met Moway denkbaar, zoals het volgen van een lijn of het verdedigen van een territorium. In onderstaande video kunt u zien hoe de Moway een traject volgt waarbij obstakels worden gedetecteerd. De Moway reageert op de obstakels door de route aan te passen. Zie ook hoe deMoway reageert op de afnemende lichtsterkte in de tunnel.