Winkelmandje

0

SPECTROFOTOMETER DIGITAAL S4

Artikelcode: 118085

Prijs op aanvraag
Gelieve minimum 1 te bestellen.
excl 21% btw
Kenmerken:
Meet absorptie, % transmissie, concentratie en reactiesnelheid
Experimenten voor op school en introductie UV/Vis spectroscopie
Analoge uitgang.
Grafico PC utility software meegeleverd.

De Libra S4 zichtbaar licht spectroscoop is een hoogwaardigede spectrofotometer.
De spectrometer is compact, licht van gewicht en ergonomisch ontworpen. Voorzien van een groot en helder display voor gemakkelijke aflezing en een zeer gebruiksvriendelijke interface voor instellen en analyse.

Voor onderwijsdoeleinden bevat de gebruikershandleiding eperimenten voor het bepalen van de maximum golflengte, extinctie coŽfficiŽnt en natuurlijke bandbreedte, als ook constructie van een standaard meetcurve en meting van strooilicht.
SoftwareDe Libra S4 wordt geleverd met de Grafico PC utility software en een seriŽle kabel waarmee de leerling gemakkelijk metingen met de computer kan doen. De meetgegevens kunnen vanuit Grafico eenvoudig naar Excel worden geŽxporteerd.
De software bevat een educatieve introductie in UV/Vis spectroscopie. De Libra S4 accepteert standaard 10 mm glazen of kunststof disposable kuvetten. Additioneel is een adapter voor 10, 12 en 16 mm diameter buisjes verkrijgbaar. Bij morsen kan de celhouder gemakkelijk worden uitgenomen voor reiniging. Een startpakket met disposable kuvetten wordt gratis meegeleverd.

Technische gegevens:
Lamp Wolfram/halogeen
Optiek Diode Array
Golflengtes 330 - 800 nm
Absorptie -0,3 - 2,5 A
Bandbreedte <7 nm
Nauwkeurigheid 2 nm
Reproduceerbaarheid 1 nm