De genetica van smaak onderzoeken: SNP-analyse van het PTC-gen met behulp van PCR
Het doel van dit experiment is om de aanwezigheid van het single nucleotide polymorphism (SNP) te identificeren in een versterkt segment van het PTC-gen.
Dit gen zorgt voor detectie van de karakteristieke smaak van PTC-papier.
Dit is een set van vijf modules die beginnen met (I) extractie van DNA uit buccale cellen (II) die het segment met de polymorfe nucleotide (III) vertering van het versterkte fragment met het restrictie-enzym dat de SNP (IV) analyse herkent. Als laatste (V) het proeven van het PTC-papier om de verkregen resultaten te bevestigen.
Edvotek 345 - bij het product in de doos zit een link naar de meeste recente online handleiding (engelstalig)
Het doel van dit experiment is om de aanwezigheid van het single nucleotide polymorphism (SNP) te identificeren in een versterkt segment van het PTC-gen.
Dit gen zorgt voor detectie van de karakteristieke smaak van PTC-papier.
Dit is een set van vijf modules die beginnen met (I) extractie van DNA uit buccale cellen (II) die het segment met de polymorfe nucleotide (III) vertering van het versterkte fragment met het restrictie-enzym dat de SNP (IV) analyse herkent. Als laatste (V) het proeven van het PTC-papier om de verkregen resultaten te bevestigen.
Edvotek 345 - bij het product in de doos zit een link naar de meeste recente online handleiding (engelstalig)
Eigenschappen
- 345/EDVO
- 345